خدمات ثبتی شو

ثبتی شو

اولین گام در فرایند ثبت شرکت

اولین گام در فرایند ثبت شرکت، انتخاب نوع شرکتی است که می خواهید ثبت کنید. نکات بسیار زیادی هستند که اگر در ابتدای امر به آنها آگاه باشید و انتخاب درست انجام دهید، متقبل هزینه های کمتری در زمان ثبت شرکت خواهید شد و همچنین در آینده نیز نیاز کمتری به تغییرات خواهید داشت.

به عنوان مثال یکی از تفاوت های شرکت های سهامی خاص با شرکت های با مسئولیت محدود در این است که در خصوص سرمایه نقدی شرکت با مسئولیت محدود نیازی به سپرده گذاری در بانک نیست و اقرار مدیرعامل به دریافت مبلغ سرمایه کفایت می کند اما در شرکت سهامی خاص سپرده گذاری حداقل ۳۵٪ از سرمایه در حسابی به نام شرکت در شرف تاسیس الزامی است.

پس چنانچه هنوز در این خصوص سوال یا ابهامی دارید ما به شما پیشنهاد میکنیم قبل از هرگونه تصمیم گیری ابتدا با کارشناسان خبره ما در این زمینه به صورت رایگان مشورت کنید تا بهترین تصمیم در خصوص نوع شرکتی که می خواهید ثبت کنید را بگیرید.

 

ثبت-شرکت-ثبتی-شو
انتخاب نام شرکت

یکی از اولین اقدامات در تاسیس و ثبت هر شرکتی، انتخاب نام مناسب برای آن شرکت است. دقت در انتخاب نام شرکت هم از اتلاف زمان شما به دلیل رد نام توسط کارشناسان تعیین نام اداره ثبت شرکت ها جلوگیری می کند و هم اینکه انتخاب نام درست، در آینده کمک شایانی به معرفی شرکت شما خواهد کرد. در هنگام انتخاب نام شرکت، نکات ذیل را می بایستی حتماً مد نظر قرار دهید:

  • نام انتخابی باید دارای ریشه فارسی و در یکی از فرهنگ نامه های معتبر فارسی دارای سابقه باشد.
  • از نام های لاتین استفاده نکنید.
  • از کلماتی مانند ملی، ایران و نظایر آن که متعلق به عموم مردم است، استفاده نکنید.
  • دقت کنید نام انتخابی شما، شباهتی با نام شرکت و یا موسسه ای که قبلا به ثبت رسیده است نداشته باشد.
  • نام پیشنهادی باید حداقل ۳ سیلاب داشته باشد تا احتمال تایید آن‌ توسط کارشناسان اداره ثبت بیشتر شود.
  • نام هایی که تایید و ثبت آگهی می شوند و روزنامه آنها پرداخت شود، محدودیت مهلت زمانی ندارند ولی اگر بعد از تایید نام توسط اداره ثبت شرکت ها، روند ادامه کار متوقف گردد و نام تایید شده آگهی نشود، این نام فقط تا ۳ ماه اعتبار دارد.

چنانچه نیاز به هرگونه مشاوره در خصوص انتخاب نام شرکت خود دارید، همین الان فرم ذیل را تکمیل نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند و در انتخاب نام شرکت شما را همراهی نمایند.

زمان مورد نیاز برای ثبت شرکت

قطعا زمان مورد نیاز برای ثبت هر نوع شرکتی به عوامل مختلفی بستگی دارد که قسمتی از آن به متقاضی ثبت شرکت، قسمتی از آن به کارشناسان مربوطه در اداره ثبت شرکت ها و قسمتی هم به مشاور شما در امر ثبت شرکت بستگی دارد. اما نکته مهم اینجاست که کارشناسان متخصص و پیگیر ما می توانند با راهنمایی های درست و از طرفی اقدامات و پیگیری های مستمر در اداره ثبت شرکت ها که از تجربه سال ها فعالیت آنها ناشی می شود، این مدت زمان را برای شما به حداقل برسانند.

اما برای اینکه شما نیز در جریان روند انجام کار قرار بگیرید، این فرایند را به مراحل زیر تقسیم میکنیم:

۱- تهیه مدارک لازم توسط متقاضی
۲- تایید نام شرکت توسط کارشناس اداره ثبت شرکت ها
۳- ارائه گواهی بانکی مسدودی ۳۵٪ مبلغ سرمایه (شرکت های مسئولیت محدود نیازی به ارائه این گواهی ندارند)
۴- صدور اوراق ثبتی
۵- تایید و تکمیل اوراق ثبتی توسط متقاضی
۶- بررسی مدارک توسط کارشناس اداره ثبت شرکت ها
۷- صدور پیش نویس آگهی
۸- تایید پیش نویس آگهی توسط متقاضی
۹- پرداخت هزینه های قانونی و ثبت در روزنامه رسمی

بدیهی است این مراحل هر کدام ریزه کاری ها و نکات خود را دارند و عدم آگاهی از این نکات، زمان انجام کار را طولانی تر نموده و حتی گاها ممکن است بارها مدارک و یا نام های انتخاب شده از سوی کارشناسان اداره ثبت شرکت ها رد شوند. در اینجاست که مشاورین امین و آگاه به قوانین روز ثبتی ما، از اتلاف وقت و هزینه شما جلوگیری می کنند و در کوتاه ترین زمان ممکن شرکت شما را به ثبت می رسانند. فرم ذیل را تکمیل فرمایید تا ما با شما تماس بگیریم و اطلاعات مورد نیاز شما را در اختیارتان قرار دهیم.

تمامی مراحل ثبت و اخذ کارت بازرگانی شما را بصورت غیر حضوری انجام می دهیم.

در قانون تجارت سرمایه مورد نیاز برای ثبت شرکت به شرح ذیل بیان شده است:
” در موقع تاسيس، سرمايه شركت های سهامی عام از پنج ميليون ريال و سرمايه شركت هاي سهامي خاص ازيك ميليون ريال نبايدكمتر باشد”
اگر چه به جز این ماده، در هیچ جای دیگری از قانون تجارت، اشاره ای به میزان سرمایه مورد نیاز برای ثبت سایر انواع شرکت ها نشده است اما در رویه موجود در اداره ثبت شرکت ها، حداقل سرمایه ثبتی مورد نیاز برای ثبت شرکت با مسئولیت محدود نیز همان یک میلیون ریال است.

اما در اینجا یک نکته بسیار مهم را می بایست مد نظر قرار دهیم: یکی از معیارهای سنجش اعتبار هر شرکتی، سرمایه ثبتی آن شرکت می باشد، لذا اگر در آینده قصد انجام برخی امور تجاری را داشته باشید قطعا با سرمایه ثبتی یک میلیون ریالی دچار مشکلاتی خواهید شد.

پس با توجه به موارد فوق الاشاره، همچنین جهت جلوگیری از تقبل هزینه های مازاد در زمان ثبت شرکت، ما به شما پیشنهاد می کنیم در خصوص میزان سرمایه شرکت خود با کارشناسان ما مشورت کنید و بهترین تصمیم را بگیرید.

هزینه ثبت شرکت به موارد مختلفی بستگی دارد که بعضی از آنها ثابت هستند و بعضی از آنها نیز تغییر می کنند. هزینه هایی مانند اخذ تاییدیه نام، پست مدارک به اداره ثبت شرکت ها، تهیه پوشه و گیره و پاکت، حق الثبت و …. معمولا ثابت هستند و هزینه هایی که بر اساس میزان سرمایه شرکت، نوع شرکت، ثبت شرکت در مناطق آزاد یا سرزمین اصلی و … مشخص می شوند، متغیر می باشند.

جهت آگاهی از هزینه ثبت شرکتی که مد نظرتان می باشد با کارشناسان ما تماس بگیرید تا از صفر تا صد هزینه ها را با جزئیات برای شما شرح دهند.

همچنین کارشناسان ما در کنار شما هستند تا بهترین انتخاب را در خصوص ثبت شرکت با کمترین هزینه داشته باشید. همین الان فرم ذیل را تکمیل نمایید تا ما با شما تماس بگیریم و به سوالاتتان پاسخ دهیم.

ثبت شرکت با مبلغ ۱۰۰ هزار تومان در کوتاهترین زمان ممکن

مدارک مورد نیاز برای ثبت شرکت
  • تصویر شناسنامه و کارت ملی کلیه اعضاء
  • معرفی دفتر کار دارای کد پستی مستقل با کاربری اداری یا تجاری
  • ثبت نام اعضای هیئت مدیره در سامانه ثنا
  • گواهی بانک مبنی بر واریز حداقل ۳۵ درصد از سرمایه شرکت به حساب شرکت در شرف تاسیس (شرکت های با مسئولیت محدود نیازی به این گواهی ندارند.
  • شماره تلفن همراه کلیه اعضا (شماره تلفن می بایست به نام خود افراد باشد)

نکات مهم ثبتی را بدانید ! چگونه نام شرکت خود را انتخاب کنیم !

انواع شرکت ها

شرکت با مسئولیت محدود شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجارتی تشکیل شده و هر یک از شرکاء بدون اینکه سرمایه به‌سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد، فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت مسئول قروض و تعهدات شرکت است.

به نکات ذیل در خصوص شرکت با مسئولیت محدود دقت فرمایید:

  • در این نوع شرکت، اقرار مدیرعامل به دریافت مبلغ سرمایه کافی است و الزامی به ارائه مدارک بانکی به اداره ثبت شرکت‌ها وجود ندارد.
  • شرکت با مسئولیت محدود به وسیله یک یا چند نفر مدیر موظف یا غیر موظف که از بین شرکاء یا از خارج برای مدت محدود یا‌ نامحدودی معین می‌شوند اداره می‌گردد.
  • روابط بین شرکاء تابع اساسنامه است، اگر در اساسنامه راجع به تقسیم نفع و ضرر مقررات خاصی نباشد تقسیم مزبور به نسبت سرمایه‌ شرکاء به عمل خواهد آمد.
  • هر یک از شرکاء به نسبت سهمی که در شرکت دارد دارای رأی خواهد بود مگر اینکه اساسنامه به ترتیب دیگری مقرر داشته باشد.
  • هر شرکت با مسئولیت محدود که عده شرکاء آن بیش از دوازده نفر باشد باید دارای هیأت نظار بوده و هیأت مزبور لااقل سالی یک مرتبه ‌مجمع عمومی شرکاء را تشکیل دهد.
  • برخی از موسسات مالی و اعتباری خصوصی به شرکت­های با مسئولیت محدود به راحتی تسهیلات نمی­دهند.
  • احتمال برنده شدن شرکت­های با مسئولیت محدود در مناقصات دولتی شاید به نسبت کمتر باشد.

شرکت سهامی شرکتی است که برای امور تجارتی تشکیل و سرمایه آن به سهام تقسیم شده و مسئولیت صاحبان سهام محدود به سهام ‌آنها است.

به نکات ذیل در خصوص شرکت سهامی دقت فرمایید:

  • در اسم شرکت سهامی نام هیچیک از شرکاء قید نخواهد شد، در اسم شرکت باید کلمه (‌سهامی) قید شود.
  • سهام ممکن است با نام یا بی نام باشد.
  • سهام ممکن است نقدی باشد یا غیر نقدی، سهام غیر نقدی سهامی است که در ازاء آن به جای وجه نقد چیز دیگری از قبیل کارخانه و ‌امتیازنامه و غیره داده شود.
  • شرکت سهامی به واسطه یک یا چند نفر نماینده موظف یا غیر موظف که از میان شرکاء به سمت مدیری و برای مدت محدودی معین‌شده و قابل عزل می‌باشند اداره خواهد شد.

شركت های سهامي خود به دو نوع تقسيم مي شوند:
نوع اول : شركت هائي كه تمام سرمايه آنها در موقع تاسيس منحصرا توسط موسسين تامين گرديده است. اينگونه شركت ها، سهامي خاص ناميده مي شوند.

نوع دوم : شركت هائي كه موسسين آنها قسمتي از سرمايه شركت را ازطريق فروش سهام به مردم تامين مي كنند. اينگونه شركت ها سهامي عام ناميده می شوند.

به شرکت هایی که شرکا براساس میزان سهامشان در سود و زیان شرکت سهیم هستند سهامی خاص می گویند. تمامی تصمیم گیری ها در شرکت های سهامی خاص بر اساس اکثریت سهامی و اکثریت فردی اتفاق می افتد. شرکت‌های سهامی خاص با حداقل ۳ سهام‌دار، ۲ نفر بازرس و سرمایه‌ای معادل ۱۰۰ هزار تومان قابل ثبت هستند.

دقت فرمایید موضوع فعالیت شما باید به نحوی تعیین شود که پوشش دهنده کلیه فعالیت‌های شرکت باشد و چنانچه بعد از گذشت مدتی، شرکت شما قصد گسترش دایره فعالیت خود و یا افزودن موضوعاتی جدید به موضوع فعالیت قبلی را داشته باشد، شما می‌توانید این تغییرات را در قالب تغییر موضوع یا الحاق به موضوع در اداره ثبت شرکت‌ها به ثبت برسانید.

به نکات ذیل در خصوص شرکت سهامی خاص دقت فرمایید:

  • در شركت سهامي تعداد شركاء نبايد از سه نفر كمتر باشد.
  • اعضای هیئت مدیره شرکت‌های سهامی خاص باید سهام‌دار شرکت هم باشند، اما مدیرعامل شرکت می‌تواند خارج از سهامداران انتخاب شود.
  • اعضای هیئت مدیره و بازرسان شرکت سهامی خاص می‌توانند از اشخاص حقیقی یا حقوقی انتخاب شوند، اگر شخص حقوقی به عنوان عضو هیئت مدیره انتخاب شود، باید یک شخص حقیقی را به عنوان نماینده، انتخاب کند.
  • بازرسان شرکت نباید از خویشاوندان هیئت مدیره یا از اشخاصی باشند که به صورت موظف از اعضای هیئت مدیره حقوق دریافت می‌کنند.شرکت های سهامی خاص به نسبت شرکت های با مسئولیت محدود از اعتبار بالاتری برخوردارند. به همین جهت برای دریافت تسهیلات بانکی، قراردادهای دولتی و شرکت در مناقصات و مزایدات به نسبت شرکت های با مسئولیت محدود در اولویت هستند.
  • اگر موضوع فعالیت یا نام انتخابی شما از مواردی باشد که نیازمند دریافت مجوز است، باید پیش از تاسیس شرکت برای دریافت مجوز مربوطه اقدام کنید.

به شركت هایی كه موسسين آنها قسمتي از سرمايه شركت را از طريق فروش سهام به مردم تامين مي كنند, سهامی عام گفته می شود. در موقع تأسيس سرمايه شركت های سهامی عام از پنج ميليون ريال نبايد كمتر‌ باشد. البته شرکت سهامی عام معمولا برای اهداف بزرگ با سرمایه زیاد تاسیس می شود و به احتمال خیلی زیاد مبلغی که برای حداقل سرمایه در قانون برای این شرکت ها لحاظ شده است، بسیار کمتر از سرمایه ثبتی این گونه شرکت ها خواهد بود.

یکی از بزرگترین فرق هایی که شرکت سهامی عام با شرکت سهامی خاص دارد، این است که عموم مردم با مراجعه به بانک ها یا بورس اوراق بهادار می توانند سهامی را که مدیران این شرکت ها برای فروش قرار داده اند خریداری کرده و با آوردن سرمایه خود باعث افزایش نقدینگی این شرکت ها شوند و از طرفی در سود و زیان این شرکت ها نیز شریک شوند.

به نکات ذیل در خصوص شرکت سهامی عام دقت فرمایید:

  • برای تأسيس شركت هاي سهامي عام مؤسسين بايد اقلا بيست درصد سرمايه شركت را خود تعهد كرده و لااقل سي و پنج درصد مبلغ تعهد ‌شده را در حسابي بنام شركت در شرف تأسيس نزد يكی از بانكها سپرده سپس اظهارنامه‌ای به ضميمه طرح اساسنامه شركت و طرح اعلاميه ‌پذيره‌نويسی سهام كه به امضاء كليه مؤسسين رسيده باشد در تهران به اداره ثبت شركت ها و در شهرستان ها به دايره ثبت شركت ها و در نقاطی كه دايره ‌ثبت شركت ها وجود ندارد به اداره ثبت اسناد و املاك محل تسليم و رسيد دريافت كنند.
  • هرگاه قسمتی از تعهد مؤسسين به صورت غير نقد باشد بايد عين آن يا مدارك مالكيت آن را در همان بانكی كه برای پرداخت مبلغ نقديی حساب باز شده است توديع و گواهی بانك را به ضميمه اظهارنامه و ضمائم آن به مرجع ثبت شركت‌ها تسليم نمايند.
  • در ثبت شرکت سهامی عام مجوزات لازم می بایستی از سازمان بورس و اوراق بهادار اخذ شود که پروسه خاص خود را خواهد داشت.

شرکت تضامنی شرکتی است که در تحت اسم مخصوصی برای امور تجارتی بین دو یا چند نفر با مسئولیت تضامنی تشکیل می‌شود:‌ اگر دارایی شرکت برای تأدیه تمام قروض کافی نباشد هر یک از شرکاء مسئول پرداخت تمام قروض شرکت است.

به نکات ذیل در خصوص شرکت تضامنی دقت فرمایید:

  • به دلیل مسئولیت حداکثری شرکا و ریسک‌هایی که برای آن‌ها دارد، معمولا ثبت شرکت تضامنی صرفا در مواردی انجام می‌شود که شرکا مجبور به ثبت چنین شرکتی باشند مثل صرافی‌ها که باید تحت عنوان شرکت تضامنی به ثبت برسند.
  • در اسم شرکت تضامنی باید عبارت (‌شرکت تضامنی) و لااقل اسم یک نفر از شرکاء ذکر شود.
  • در صورتی که اسم شرکت مشتمل بر اسامی تمام شرکاء نباشد باید بعد از اسم شریک یا شرکایی که ذکر شده است عبارتی از قبیل (‌و شرکاء) یا (‌و‌برادران) قید شود.
  • در شرکت تضامنی شرکاء باید لااقل یک نفر از میان خود یا از خارج به سمت مدیری معین نمایند.
  • در شرکت تضامنی هیچ یک از شرکاء نمی‌تواند سهم خود را به دیگری منتقل کند مگر به رضایت تمام شرکاء.
  • هیچ شریکی نمی‌تواند بدون رضایت سایر شرکاء (‌به حساب شخصی خود یا به حساب شخص ثالث) تجارتی از نوع تجارت شرکت‌ نموده و یا به عنوان شریک ضامن یا شریک با مسئولیت محدود در شرکت دیگری که نظیر آن تجارت را دارد داخل شود.
  • هر شرکت تضامنی می‌تواند با تصویب تمام شرکاء به شرکت سهامی مبدل گردد در این صورت رعایت تمام مقررات راجع به شرکت‌ سهامی حتمی است.

شرکت مختلط سهامی شرکتی است که در تحت اسم مخصوصی بین عده شرکاء سهامی و یک یا چند نفر شریک ضامن تشکیل ‌می‌شود. ‌شرکاء سهامی کسانی هستند که سرمایه آنها به صورت سهام یا قطعات سهام متساوی‌القیمه در آمده و مسئولیت آنها تا میزان همان سرمایه ای است که در‌شرکت دارند. ‌

شریک ضامن کسی است که سرمایه او به صورت سهام در نیامده و مسئول کلیه قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیدا شود در‌صورت تعدد شریک ضامن مسئولیت آنها در مقابل طلبکاران و روابط آنها با یکدیگر تابع مقررات شرکت تضامنی خواهد بود.

به نکات ذیل در خصوص شرکت مختلط سهامی دقت فرمایید:

  • در اسم شرکت باید عبارت (‌شرکت مختلط) و لااقل اسم یکی از شرکاء ضامن قید شود.
  • مدیریت شرکت مختلف سهامی مخصوص به شریک یا شرکاء ضامن است.
  • در هر یک از شرکتهای مختلط سهامی هیأت نظاری لااقل مرکب از سه نفر از شرکاء برقرار می‌شود و این هیأت را مجمع عمومی شرکاء ‌بلافاصله بعد از تشکیل قطعی شرکت و قبل از هر اقدامی در امور شرکت معین می‌کند انتخاب هیأت بر حسب شرایط مقرر در اساسنامه شرکت تجدید‌می‌شود در هر صورت اولین هیأت نظار برای یک سال انتخاب خواهد شد.

شرکت مختلط غیر سهامی شرکتی است که برای امور تجارتی در تحت اسم مخصوصی بین یک یا چند نفر شریک ضامن و یک یا چند ‌نفر شریک با مسئولیت محدود بدون انتشار سهام تشکیل می‌شود.

به نکات ذیل در خصوص شرکت مختلط غیرسهامی دقت فرمایید:

  • شریک ضامن مسئول کلیه قروضی است که ممکن است علاوه بر دارایی شرکت پیدا شود، شریک با مسئولیت محدود کسی است که مسئولیت او‌فقط تا میزان سرمایه ای است که در شرکت گذارده و یا بایستی بگذارد.
  • در اسم شرکت باید عبارت (‌شرکت مختلط) و حداقل اسم یکی از شرکاء ضامن قید شود.
  • هر یک از شرکاء با مسئولیت محدود که اسمش جزء اسم شرکت باشد در مقابل طلبکاران شرکت شریک ضامن محسوب خواهد شد.
  • اداره شرکت مختلط غیر سهامی به عهده شریک یا شرکای ضامن و حدود اختیارات آنها همان است که در مورد شرکاء شرکت تضامنی ‌مقرر است.
  • شریک با مسئولیت محدود نه به عنوان شریک حق اداره کردن شرکت را دارد نه اداره امور شرکت از وظایف او است.
  • هر شریک با مسئولیت محدود حق نظارت در امور شرکت را داشته و می‌تواند از روی دفاتر اسناد شرکت برای اطلاع شخص خود راجع ‌به وضعیت مالی شرکت صورت خلاصه ترتیب دهد.

شركت نسبی شركتی است كه براي امورتجارتی درتحت اسم مخصوص بين دو يا چند نفر تشكيل و مسئوليت هريك ازشركاء به نسبت سرمايه ای كه در شركت گذاشته است، می باشد.
اگر دارایی شركت نسبي برای تاديه تمام قروض شركت كافی نباشد هر يك از شركاء به نسبت سرمايه ای كه در شركت داشته مسئول تائیديه قروض شركت است.
هركس بعنوان شريك ضامن در شركت نسبی موجودی داخل شود به نسبت سرمايه ای كه در شركت می گذارد مسئول قروضي هم خواهد بود كه شركت قبل از ورود او داشته اعم ازاينكه در اسم شركت تغييري داده شده باشد يا نشده باشد قرار شركاء برخلاف اين ترتيب نسبت به اشخاص ثالث اثر ندارد.

شرکت تعاونی تولید شرکتی است که بین عده ای از ارباب حرف تشکیل می‌شود و شرکاء مشاغل خود را برای تولید و فروش اشیاء یا ‌اجناس به کار می‌برند.
اگر در شرکت تولید یک عده از شرکاء در خدمت دائمی شرکت نبوده یا از اهل حرفه که موضوع عملیات شرکت است نباشند لااقل دو‌ ثلث اعضاء اداره ‌کننده شرکت باید از شرکایی انتخاب شوند که حرفه آنها موضوع عملیات شرکت است.
شرکت تعاونی مصرف شرکتی است که برای مقاصد ذیل تشکیل می‌شود:

  • فروش اجناس لازمه برای مصارف زندگانی اعم از اینکه اجناس مزبوره را شرکاء ایجاد کرده یا خریده باشند.
  • تقسیم نفع و ضرر بین شرکاء به نسبت خرید هر یک از آنها.

به نکات ذیل در خصوص شرکت تعاونی دقت فرمایید:

  • شرکت تعاونی اعم از تولید یا مصرف ممکن است مطابق اصول شرکت سهامی یا بر طبق مقررات مخصوصی که با تراضی شرکاء‌ ترتیب داده شده باشد تشکیل بشود.
  • در صورتی که شرکت تعاونی تولید یا مصرف مطابق اصول شرکت سهامی تشکیل شود حداقل سهام یا قطعات سهام ده ریال خواهد بود ‌و هیچ یک از شرکاء نمی‌توانند در مجمع عمومی بیش از یک رأی داشته باشد.
  • در ثبت شرکت تعاونی می بایستی مدارک صورتجلسه مجمع و آگهی تاسیس به تایید اداره تعاون استان رسیده باشد یعنی ابتدا مجوز اداره تعاون اخذ می شود و سپس برای اداره ثبت شرکت ها ارسال می شود و پروسه اخذ مجوز از اداره تعاون نیز می بایست در طول زمان ثبت شرکت در نظر گرفته شود.
  • در ثبت هر صورتجلسه مجمع و صورتجلسه تغییر آدرس و یا هر تغییری در اعضا هیئت مدیره و سرمایه، می بایستی ابتدا تایید اداره تعاون اخذ شود.

ثبت برند خود را به ما بسپارید و با خیال راحت و در کمترین زمان ممکن برند خود را ثبت نمایید.

0
تعداد شرکت ثبت شده
0
تعداد برند ثبت شده
0
تعداد کارت بازرگانی
0
مشتریان راضی

آگاهی از قوانین، اطمینان از کسب و کار !

عدم ثبت شرکت و برند مشکلات قانونی و کاری برای شما بوجود می آورد، که وقت و هزینه شما را اتلاف نموده و به کسب و کارتان آسیب می زند. دقت نمایید هزینه های بالای وکیل و رفع موانع به مراتب بیشتر  از هزینه ی ثبت شرکت و برند می باشد. انتخاب با شماست !

همین حالا شرکت خود را ثبت نمایید !

با تکمیل فرم ذیل کارشناسان ثبتی ما در کوتاه ترین زمان ممکن با شما تماس می گیرند. 

    اسکرول به بالا